top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Volg het pad van waanzin in de nieuwste gameplay trailer van Call of Cthulhu


Call of Cthulhu komt op 30 oktober uit voor PC, PS4 en Xbox One. Vandaag nodigt Focus Home Interactive spelers uit om het pad van waanzin te betreden in de nieuwe gameplay trailer. Het onderzoek in Darkwater begint uit de hand te lopen met verontrustende samenzweringen, bizarre sektes en zelfs de Old Ones zelf. Help Private Investigator Edward Pierce tijdens zijn zoektocht naar de waarheid en vertrouw op verschillende vaardigheden die je kunt upgraden om te ontsnappen aan de klauwen van waanzin en de dood. Met de vaardigheden “Verborgen Objecten en Onderzoek” kunnen spelers meer aanwijzingen vinden en betere conclusies trekken, waarmee meer onderwerpen worden vrijgespeeld in de dialogen.

Het overtuigen van de wantrouwende bewoners van Darkwater, om te onthullen wat ze weten, vereist bekwaamheid in “Welsprekendheid en Psychologie”. De “Kracht” vaardigheid van Pierce kan van pas komen wanneer brute kracht nodig is, of om mensen te intimideren en uit te vogelen wat ze verbergen. De vaardigheden in “Geneeskunde en Occultisme” kun je alleen upgraden door het ontdekken van unieke boeken en artefacten tijdens je onderzoek, deze kunnen extra inzicht verschaffen – maar kennis kan ook een vloek zijn in Call of Cthulhu. Hoe bewuster Pierce wordt gemaakt van de gruwelen die buiten de regels van werkelijkheid liggen, hoe meer hij tot waanzin zal worden gedreven.

Hierdoor wordt zijn vermogen om logische conclusies te trekken belemmert. Pierce is slechts een sterfelijke man, met weinig bondgenoten in een afgelegen, onvriendelijke omgeving. Of hij nu in de minderheid is met sterfelijke tegenstanders of tegenover vijanden wiens bestaan het menselijke bevattingsvermogen te boven gaat, fysiek verzet is meestal geen optie. Haal je voordeel uit de uitgebreide reeks vaardigheden, samen met stealth en vluchten, hoewel het ontsnappen aan de blik van de Great Dreamer uiteindelijk tevergeefs zal blijken.

Bron: Persbericht

© Game4Me

#CalloftheCthulhu #FocusHomeInteractive #Actie #RPG #Trailer

bottom of page