top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Red Dead Online aangekondigd!


Rockstar Games heeft zopas aangekondigd dat Red Dead Online eraan komt. Een nieuwe online ervaring die plaatsvindt in de enorme open wereld van Red Dead Redemption 2.

Red Dead Online is geëvolueerd uit de klassieke multiplayer ervaring van de originele Red Dead Redemption, en combineert de verhaallijn van de game met competitieve en gezamenlijke gameplay op een leuke en nieuwe manier. Met de gameplay van de aankomende Red Dead Redemption 2 als basis, is Red Dead Online klaar om in je eentje óf met vrienden te ontdekken. Er komen bovendien continue updates en aanpassingen beschikbaar om deze ervaring voor alle spelers te blijven ontwikkelen.

De lancering van Red Dead Online staat gepland voor november 2018, in eerste instantie als een openbare beta – later volgt er meer. Net als met de meeste online ervaringen van dit formaat zal de lancering onvermijdelijk wat turbulent verlopen. We kijken er naar uit om met onze geweldig toegewijde community samen te werken om ideeën te delen, kinderziekten op te lossen en Red Dead Online te ontwikkelen tot iets leuks en innovatiefs.

Toegang tot Red Dead Online is gratis voor iedereen met een exemplaar van Red Dead Redemption 2 op zowel PS4 als Xbox One. Red Dead Redemption 2 is beschikbaar op PS4 en Xbox One op 26 Oktober.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page