top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Twee nieuwe personages en verhaaldetails aangekondigd voor One Piece World Seeker


Bandai Namco Entertainment Europe onthulde vandaag een nieuwe trailer voor One Piece World Seeker. De video onthult nieuwe informatie rond het verhaal en introduceert twee nieuwe personages bedacht door Oda-sensei, de bedenker van One Piece. De game verschijnt in 2019 voor PC, PS4 en Xbox One.

Eiichiro Oda – bedenker van One Piece – werd betrokken vanaf de start van het project en het uitwerken van het gameconcept. Hij gaf zijn zegen over het verhaal van de game en bedacht twee nieuwe originele personages, Jeanne en Isaac, waar de focus op zal liggen in dit nieuwe avontuur van de Straw Hat Crew.

Prison Island’s inwoners zijn verdeeld in twee facties. Langs de ene zijde heb je de “Pro-Navy” die het gezag en modernisatie van de Marine hebben aanvaard, aan de andere zijde heb je de “Anti-Navy” die alles traditioneel willen houden. De twee aangekondigde personages staan symbool voor beide facties. Isaac is de gevangenisbewaker die heeft geholpen het eiland terug op te bouwen na de oorlog. Luffy en zijn crew wisten geen indruk op hem te maken, maar Isaac blijkt wel geen onbekende voor Lucci te zijn. Hij is een man van vele geheimen. Jeanne is een “Anti-Navy” en de leider van de rebellen. Ze houdt van het eiland en zweert diens inwoners te beschermen. Ze verlangt naar vrede, gezien er al veel mensen hebben geleden onder het conflict. Hoe loopt haar ontmoeting met Luffy af en wat zal dit inhouden voor het eiland?

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page