top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Assassin's Creed Conspiracies #2


Deze maand is het bij Titan Comics tijd voor het vervolg op Assassin's Creed Conspiracies. Het eerste nummer was degelijk, goed en bracht een interessant verhaal naar tafel dat nog niet verteld werd. We graven dieper in het Wereldoorlog II-verleden van de templars, assassin's en de apple of eden.

Deze maand gaat het verhaal verder en probeert men via Eddie Gorm en Kramer te weten te komen waar de apple of Eden is, om hun dochter te helpen. Het lijkt fout te gaan, maar net wanneer we genoeg hebben van het dosis 'heden', krijgen we een flink stuk in het verleden. Zelf willen we al lang een AC-game gesitueerd in Wereldoorlog II, en dat maakt dat we dit verhaal razend interessant vinden.

Het is bovendien alweer een heel erg lang nummer, met 52 pagina's, en zo wordt onze Assassin's Creed dorst voorlopig gelest. Het verhaal rond Kramer is sterk en we zien zelfs een voorloper van de animus, en de origine van de Nazi's en Abstergo. Het is ook een verhaal dat weer de ingewikkelde geschiedenis van het broederschap en templars weergeeft. Een topverhaal binnen de reeks.

Asassin's Creed Conspiracies zet zich heel snel vast als een topper. Mede door de hele interessante setting waarnaar wij én vele andere al heel lang naar snakken, maar ook door een complex, en naar AC-traditie met geschiedenis doorspekt verhaal.

8,5/10

© Game4Me

bottom of page