top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

The LEGO Harry Potter Collection aangekondigd voor Switch en Xbox One


Warner Bros. IE, TT Games en The LEGO Group kondigden vandaag de LEGO Harry Potter: Collection aan, waarmee LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 en LEGO® Harry Potter: Jaren 5-7 voor het eerst worden uitgebracht voor de Nintendo Switch™ en Xbox One, met beide populaire games geremasterd in één pakket.

Op 31 oktober 2018 komt in de LEGO Harry Potter: Collection de kenmerkende humor van LEGO-games samen met het universum van de tovenaarswereld voor een spannend verhaal vol spreuken, toverdranken en puzzels. Spelers beleven het volledige avontuur van LEGO Harry Potter, met inhoud uit de acht films, verbeterde graphics, omgevingen, verlichting en visuele effecten. Er zijn ook twee downloadbare pakketten (DLC) beschikbaar.

“De LEGO Harry Potter: Collection voor Nintendo Switch en Xbox One geeft een nieuwe generatie spelers de mogelijkheid om het magische avontuur van Harry Potter te beleven met de verbeeldingskracht van LEGO”, aldus Jonathan Smith, Hoofd Productie en Strategisch Directeur bij TT Games. “Fans van alle leeftijden kunnen een luchtig en interactief avontuur aangaan, geïnspireerd op geliefde personages en beroemde locaties uit de Harry Potter-films.”

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page