top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

For Honor komt met Marching Fire PC Open Test van 6 tot 10 september


De For Honor Marching Fire PC Open Test vindt plaats van 6 tot 10 september, exclusief op PC, en is te pre-loaden vanaf 4 september. De PC Open Test geeft spelers de mogelijkheid om te kiezen uit alle 22 Helden, inclusief de vier nieuwe Wu-Lin-strijders. Spelers strijden in Duel en Breach-modus, met de drie Breach-maps, beschikbaar in PvAI, PvP en Custom Match. De PC Open Test introduceert tevens voor het eerst Perks, een nieuw systeem dat Gear Stats vervangt.

For Honor Marching Fire, de grootste update van For Honor ooit, bevat de nieuwe Wu Lin-factie, geïnspireerd door eeuwenoude Chinese gevechtskunsten, een nieuwe 4v4 PvP-modus, onbeperkte PvE-content, significante grafische verbeteringen en meer. In PC Open Test ervaren spelers voor het eerst de nieuwe Marching Fire-functies, waaronder een overwinningscherm, een nieuw responsief dialoogsysteem en meer. Het overwinningsscherm zet het winnende team in het zonnetje door de gear en statistieken van die spelers, met hun speciale poses, te tonen. Met het nieuwe responsieve dialoogsysteem communiceren personages met elkaar via korte dialogen op basis van hun persoonlijkheid en de context van situaties in de game.

For Honor-bezitters die For Honor Marching Fire pre-orderen, ontvangen het Wu Lin Elite-pack en één Elite Outfit voor alle Wu Lin-Helden, ter waarde van 28.000 Steel. Voor nieuwkomers is For Honor tot en met 15 september gratis te downloaden op Xbox One met Games With Gold.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page