top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Eerste informatie verhaal Digimon Survive + nieuwe personages en Digimon aangekondigd


Bandai Namco Entertainment Europe onthult meer informatie over het verhaal van Digimon Survive – de nieuwe tactische adventure RPG voor de PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Het verhaal vindt plaats tijdens een zomerkamp. Het hoofdpersonage, Takuma, en zijn schoolvrienden Aoi en Minoru gaan naar een berucht heiligdom om meer te leren over de mysterieuze legende: het verhaal van Kemonogam.

Terwijl zij het heiligdom verkennen, ontmoet Takuma een roze monster – Koromon. Voordat zij kennis kunnen maken, wordt de lucht gevuld met afgrijselijk geschreeuw. Takuma en Koromon haasten zich er naar toe en ontdekken een groep monsters die Takuma’s klasgenoten aanvallen. Wanneer Takuma hen probeert te redden, verandert Koromon in Agumon; en samen weten zij de monsters te verjagen. Nadat de directe dreiging is verdwenen, realiseren zij zich dat zij nog helemaal niet veilig zijn, omdat zij naar een vreemde nieuwe wereld zijn gebracht.

Nieuwe personages Aoi Shibuya: Stil, serieus en discreet, ze blijft kalm in elke situatie. Als klassenvertegenwoordigster is ze gewend om te gaan met de onredelijke verzoeken van haar klasgenootjes. Als oudste van de groep is ze ook verantwoordelijk voor het voedsel- en basiskamp. Minoru Hyuga: De onbezorgde optimist en clown van de klas. Hij is een aanwinst voor de groep met zijn makkelijke en opgewekte persoonlijkheid. Jammer genoeg brengt zijn onverschilligheid hem vaak in de problemen.

Nieuwe Digimon: Labromon: Een beest-type, een hondachtig monster, Labromon komt gelijk ter zake in haar gesprekken. Zij en Aoi houden elkaar qua persoonlijkheid goed in balans en steunen elkaar tijdens het avontuur. Falcomon: Een vogel-type monster afkomstig uit de High Mountains. Hij heeft een sterk en krachtig karakter en helpt Minoru met zijn slordigheid, alhoewel hij soms zelf onhandiger is dan Minoru.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page