top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Ubisoft met 10 hands-on demo’s aanwezig op gamescom


Ubisoft heeft vandaag haar line-up voor gamescom onthuld. Dit jaar vindt gamescom plaats van 21 t/m 25 augustus in Keulen. Met 10 hands-on demo's en 360 beschikbare pods, ervaren spelers nog niet verschenen Ubisoft-games zoals Assassin's Creed Odyssey, Skull & Bones, Trials Rising, Tom Clancy's The Division 2, Anno 1800 en Starlink: Battle for Atlas.

Bezoekers van de Ubisoft-stand (hal 6.1, B020) ontdekken daarnaast ook exclusieve multiplayercontent. Zo spelen ze de nieuwe "Breach Mode" van For Honor: Marching Fire en de nieuwste update van Tom Clancy's Rainbow Six Siege Year 3 Season 3: "Operation Grim Sky". Vervolgens dompelt Virtual Reality spelers onder in de unieke ervaringen van Space Junkies en Transference. Het bekende Ubisoft-podium kent ook dit jaar weer een uiteenlopend programma met exclusieve presentaties over onder andere de nieuwe Donkey Kong-uitbreiding van Mario + Rabbids Kingdom Battle en Just Dance 2019. Gedurende de week ontvangen bezoekers die demo's spelen op de Ubisoft-stand bovendien een selectie aan in-game-beloningen dankzij de Ubisoft Club. Het Ubisoft Club-team nodigt ook 25 nieuwe Star Players uit als dank voor de tijd en passie die ze in de Ubisoft-community hebben gestopt.

De gloednieuwe Gator Rush-update van The Crew 2 is te spelen op de stand van Trust Gaming. In de sectie Family and Friends (hal 10.2) maken bezoekers van alle leeftijden een reis door het oude Egypte in Assassin's Creed: Discovery Tour. Ook krijgen bezoekers daar de kans om deel te nemen aan de Just Dance 2018 World Cup-kwalificaties. Tot slot hebben fans de mogelijkheid om in een apart winkelgedeelte van Ubicollectibles (hal 5.2, B015) onder andere voor het eerst ooit figurines uit de nieuwe Tom Clancy's Rainbow Six Siege Chibis Series 2, de nieuwe Assassin's Creed Odyssey-figurines en Anno 1800-shirts aan te schaffen.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page