top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Astaroth en Seong Mi-Na komen naar SoulCalibur VI


Bandai Namco Entertainment Europe kondigt vandaag de terugkeer aan van Astaroth en Seong Mi-Na, twee bekende personages in SoulCalibur VI, dat op 19 oktober verschijnt voor PC, PS4 en Xbox One.

Astaroth is een golem die door de leider van een kwaadaardige cult is gecreëerd. Met ongelofelijke kracht en de martial arts ervaring van uiterst bekwame krijgers is hij het perfecte wapen om de doctrine van vernietiging en wedergeboorte van de cult te dienen. Bewust van zijn missie, zoekt het wezen oneindig naar het vervloekte zwaard.

Zijn kracht heeft hij bij zijn creatie gekregen van Ares, de Griekse god van de oorlog, die Asrtaroth’s ware meester is. Zijn vechtstijl is gebaseerd op de Witte Reus die Ares ooit heeft geobserveerd, maar dat zijn stijl een kopie is lijkt Astaroth niet uit te maken. Het enige dat telt is hoeveel mensen hij kan doden met zijn technieken en hoe wreed hij dat kan doen… Seong Mi-Na is een vrouw, maar ze is vooral een krijger. Toen haar vader besloot te zoeken naar een huwelijkskandidaat, koos zij ervoor om weg te lopen. Tijdens haar vlucht nam zij de meest waardevolle schat van de Seong familie met zich mee, een wapen dat door ontelbare generaties is doorgegeven: de Scarlet Thunder. De enige dochter van de meester van de Seong familie is uiteraard hevig getraind in de kunst van het lange zwaard en heeft grote kracht en behendigheid verworven. Ondanks het gewicht van haar wapen, hanteert zij haar wapen met gemak en sierlijkheid.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page