top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Antonio Brown coveratleer van Madden NFL 19


Bron: Persbericht

Vandaag heeft EA de Madden NFL 19-en Madden NFL Overdrive-coveratleet bekendgemaakt: Antonio Brown, sterspeler van de Pittsburgh Steelers. Afgelopen maand is ook bekendgemaakt dat de ster, bekend van zijn vermakelijke eindzonevieringen, lid is van de Madden 99-club, waarmee hij zijn plek krijgt binnen een groep elitespelers met een OVR-beoordeling van 99.

Op 10 augustus biedt Madden NFL 19 spelers wereldwijd de mogelijkheid om uit te groeien tot helden op het veld, met meer precisie en controle dan ooit tevoren. Wil je op het veld op gaan terwijl je onderweg bent? Madden NFL Overdrive, vanaf de basis opnieuw opgebouwd om een volledig aangepaste American football-ervaring te bieden, is de nieuwe update voor mobiele platformen en beschikbaar vanaf 15 augustus 2018 voor iOS en Android.

Fans die Brown en andere NFL-sterren willen besturen, zullen de directe voordelen van Real Player Motion ervaren inMadden NFL 19. RPM-technologie geeft fans nog meer controle over bewegingen in de game, en levensechte animaties die ervoor zorgen dat AB en andere spelers bewegen en zich gedragen als in het echt terwijl ze hun weg door de game volgen en hun unieke persoonlijkheden, eigenaardigheden, en natuurlijk hun vreugdedansen laten zien.

Fans kunnen ook uitkijken naar het vervolg op het vorig jaar voor het eerst geïntroduceerde Madden NFL-verhaalspeltype met de terugkeer van Longshot: Homecoming. Spelers krijgen meer controle over de football-missie van Devin Wade en Colt Cruise, met meer NFL-gameplay, meer manieren om invloed te hebben op het verhaal, nieuwe verhaallijnen, en de mogelijkheid om hun Longshot-avontuur te vervolgen binnen Franchise en Ultimate Team

© Game4Me

bottom of page