top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuw personage, game mechanics en Aragami onthuld voor God Eater 3


Bron: Persbericht

Bandai Namco Entertainment Europe introduceert een nieuw personage en Aragami alsook twee nieuwe game mechanics voor God Eater 3, een action-RPG voor PC en PS4, die plaatsvindt in een post-apocalyptisch universum.

Zeke Pennywort vervoegt de groep als reisgezel van protagonist Yugo en beschikt over een van de nieuwe AGEs (Adaptive God Eaters) – wapens die vooral sterk en dodelijk zijn. Hij groeide op in moeilijke omstandigheden en kent om die reden dan ook geen goede manieren, maar hij zorgt wel goed voor zijn bondgenoten en smeedt sterke banden met personen waar hij op kan rekenen.

Een van de nieuwe Aragami die wordt geïntroduceerd in God Eater 3 is Barbarius, het soldaattype met een zilveren harnas en scherpe blik. Zijn linkerarm heeft de vorm van een drilboor en kan door de grond breken en zo schade aanrichten. Barbarius kan ook ondergronds duiken en zo voor de verrassing zorgen en ook gebruikmaken van zijn koude lichaam om gevaarlijke ijsblokken af te vuren. Spelers zullen ook Aragami uit andere games uit de serie tegen het lijf lopen met vernieuwde effecten in God Eater 3 en moeten gebruikmaken van een nieuwe God Arc en meer om kans te maken op de overwinning.

Om te eindigen zijn er twee nieuwe game mechanics aangekondigd die voor meer aanpassingsmogelijkheden zorgen in God Eater 3. De Burst Plugin breidt de God Arc’s burst ability uit en is verbonden aan elk God Arc-onderdeel van melee wapens, geweren en schilden. Het installeren van Skills verbetert de mogelijkheden van elke God Arc dan weer door meerdere skills aan elkaar te linken zodat spelers een individuele gevechtsstijl kunnen creëren.

© Game4Me

bottom of page