top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Gerenomeerde DJs vallen Los Santos in GTA Online binnen


Bron: Persbericht

Het nachtleven is Los Santos krijgt een enorme upgrade. Dankzij de inspanningen van een zeer bekend, invloedrijk en enigszins financieel-gezond impresario, gaat het vanaf juli los in de ondergrondse club scene.

Artiesten van wereldklasse hebben hun verblijf in Los Santos aangekondigd: fans zijn binnenkort te vinden in clubs en warenhuizen door de hele stad om zichzelf te verliezen in zweterig- en extatisch geluk om de nieuwste sets van Solomun, Tale Of Us, Dixon and The Black Madonna te horen en tot in de vroege uren te dansen.

Nachtclubs zijn de perfecte dekmantel voor allerlei missies waar je bij betrokken bent, dus stap in als zakenpartner om een hele nieuwe vestiging te openen, en help de DJ’s om hun beste show ooit neer te zetten. Run je nachtclub van de oprichting en het ontwerp tot aan personeel en promotie; hoe populairder de club, hoe sneller je beveiligde kluis zich vult. Management is eerlijk werk, een nette manier om je inkomsten uit je ongure ondernemingen met Disruption Logistics, The Open Road, SecuroServ en Free Trade Shipping Co. weer schoon te laten lijken als frisse was.

© Game4Me

bottom of page