top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe publicaties breiden het universum van Assassin’s Creed Odyssey uit


Bron: Persbericht

De uitgeversline-up van Assassin’s Creed Odyssey is bekendgemaakt, waaronder een roman, een art book, en een officiële handleiding, en is wereldwijd verkrijgbaar vanaf de herfst. Hiermee krijgen fans de kans om de wereld van Assassin’s Creed Odyssey verder te betreden en hun kennis van de game en de lore te vergroten.

Ubisofts groeiende verzameling van uitgegeven werken maakt het voor de fans mogelijk om beter inzicht te krijgen in de vele werelden. Deze publicaties vergroten de verkenningsmogelijkheden in de ruime wereld van Assassin’s Creed Odyssey. Hierbij horen het hoofdverhaal vanuit het oogpunt van Kassandra, het artwork van de prachtige en unieke regio’s van het oude Griekenland en een officiële strategiegids.

Assassin’s Creed Odyssey is een role-playing game waar keuzes centraal staan in de beleving. De game vindt plaats in het oude Griekenland, in de vijfde eeuw voor Christus, tijdens de Peloponnesische Oorlog tussen Sparta en Athene. In een wereld rijk aan mythen en legenden, kruipen spelers in de huid van Alexios of Kassandra, een huursoldaat met Spartaans bloed dat door familie ter dood is veroordeeld. Spelers beleven de epische transformatie van een jonge outcast naar een legendarische held en onthullen de waarheid over hun mysterieuze afstamming.

Assassin’s Creed Odyssey is verkrijgbaar vanaf 5 oktober voor PC, PS4 en Xbox One, onder meer in de Ubisoft Store.

bottom of page