top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

My Hero One’s Justice krijgt oktober-release


Bron: Persbericht

My Hero One’s Justice, de 3D arena fighting game gebaseerd op de populaire Weekly Shonen Jump manga- en animereeks, verschijnt in de maand oktober op PC, PS4, Switch en Xbox One.

In de game nemen teams van drie het tegen elkaar op in allesvernietigende gevechten. Fans zullen heel wat personages herkennen, waaronder Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo en Tsuyu Asui, naast Pro Heroes All Might en Eraserhead en slechteriken als Stain, Dabi en Himiko Toga. Elk team bestaat uit één hoofdvechter en twee bondgenoten, net zoals de Pro Hero-teams uit de anime.

Tijdens gevechten kunnen spelers hun bondgenoten inschakelen, alsook gebruikmaken van hun Quirks (de superkracht van elke held en slechterik) om combo’s te maken en explosief uit de hoek te komen. De Quirk van elk personage is uniek en kan worden gebruikt bij het staan op de grond, het vliegen door de lucht en zelfs vanop gebouwen. My Hero One’s Justice laat spelers hun geliefde anime herbeleven en geeft hen de kans zowel scenes met hun favoriete personage na te spelen alsook exclusieve scenario’s via de Story Mode te ontdekken. Na het uitspelen van het hoofdverhaal uit het standpunt van de helden is het mogelijk de Villain Mode vrij te spelen waarbij je het verhaal kan ontdekken vanuit het standpunt van de slechteriken. Door missies te volbrengen, spelen gamers unieke items vrij voor hun personages om ze nog sterker te maken. Vervolgens kan je het online tegen andere opnemen en strijden voor de beste held ter wereld.

© Game4Me

#MyHeroOnesJustice #BandaiNamcoEntertainmentEurope #DragonBallFighterZ #Trailer

bottom of page