top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Post-launch plannen The Crew 2 onthuld


De post-launch plannen voor The Crew 2 zijn onthuld. Vanaf 29 juni is The Crew 2 verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One, maar de release is slechts het begin van het avontuur. Er wordt regelmatig nieuwe content geïntroduceerd door middel van gratis updates. Voor de echte fans is de Season Pass van The Crew 2 interessant. Deze is verkrijgbaar voor €39.99, maar is ook onderdeel van de Gold Edition en de Motor Edition.

Grote gratis updates vinden om de drie maanden plaats om de game-ervaring uit te breiden, de wereld te verrijken en nieuwe disciplines, modi en functies te introduceren. De eerste grote update, Gator Rush, is in september beschikbaar en laat spelers kennis maken met krankzinnige races op allerlei soorten terrein. De update voegt de nieuwe exotische discipline, de Hovercraft, toe en introduceert vijf volledig nieuwe voertuigen. Ook wordt het nieuwe ‘Legendary’-niveau op prestatieonderdelen geïntroduceerd. Naast grote updates worden er elke maand twee nieuwe voertuigen aan de game toegevoegd. Meer spannende nieuwe voertuigen en functies worden binnenkort aangekondigd. Hieronder valt ook een gloednieuwe PvP-modus die gepland staat voor de tweede grote gratis update. Deze update wordt in december verwacht.

Spelers die op zoek zijn naar het ultieme avontuur, gaan genieten van de Season Pass van The Crew 2 met:

  • Drie exclusieve voertuigen vanaf release: de Porsche 911 TURBO 3.6, de SUPERMARINE SPITFIRE MK IX en de ICE Marine BLADERUNNER 35

  • Zeven dagen early access tot de maandelijks toegevoegde voertuigen met in totaal 22 voertuigen

  • Een exclusieve huislocatie en twee exclusieve outfits

  • 20% VIP-korting in de game store

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page