top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Hitman 2 aangekondigd door Warner Bros. IE en IO Interactive


Bron: Persbericht

Warner Bros. IE en IO Interactive hebben vandaag Hitman 2 aangekondigd, de sequel van Hitman uit 2016. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxes vol levendige omgevingen biedt de game spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealthtechnieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor een unieke reeks gebeurtenissen te zorgen. Hitman 2 is vanaf 14 november beschikbaar voor PC, PS4 en Xbox One.

Hitman 2 neemt spelers mee op een wereldwijd avontuur op allerlei bruisende internationale locaties, waaronder een levendige Miami setting, waar een spannende motorrace een kleurrijke achtergrond vormt voor de serie. Van zonovergoten straten tot gevaarlijke, duistere regenwouden: elke gedetailleerde locatie biedt meerdere manieren om de ongeëvenaarde diepgang van het spel te ontdekken. De game is het vervolg op de ultieme spionagethriller. Spelers kruipen in de rol van de meesterlijke Agent 47 om de jacht in te zetten om de ongrijpbare Shadow Client en zijn militie voor eens en altijd uit te schakelen. Wanneer Agent 47 echter de waarheid over zijn verleden ontdekt, zal niets nog hetzelfde zijn.

Het spel biedt nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin kan ook solo worden gespeeld voor degenen die als Agent 47 willen spelen.

© Game4Me

bottom of page