top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

11-11: Memories Retold verkrijgbaar vanaf 9 november – met eersteklas voicecast


Vandaag onthult Bandai Namco Entertainment Europe meer details van 11-11: Memories Retold, en de releasedatum. Het verhaalgedreven avontuur, gesitueerd in de Eerste Wereldoorlog, is verkrijgbaar op 9 november voor PC, PS4 en Xbox One. 11-11: Memories Retold draait om Kurt, Harry en hun dierlijke metgezellen. Om de personages van dit ontroerende avontuur tot leven te brengen kondigt Bandai Namco Entertainment Europe officieel de betrokkenheid aan van award-winnaar Elijah Wood en Emmy-genomineerde Sebastian Koch als stemacteurs voor dit project.

Elijah Wood werkt al 26 jaar als acteur en was te zien in films als “The Lord of the Rings” trilogie, “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” en SpectreVision productions van “Open Windows” en “Cooties.” In 11-11: Memories Retold, verzorgt Elijah de stem van Harry, een Canadees-Amerikaanse fotograaf die zich bij de Eerste Wereldoorlog voegt om de realiteit van de frontlinie in een oorlog te ontdekken.

Met meer dan 30 jaar op het podium, televisie- en bioscoopschermen, is Sebastian Koch vooral bekend om zijn rollen in “Homeland”, “Bridges of Spies” en “The Life of Others”. Als Kurt in 11-11: Memories Retold, belichaamt hij een pacifist die gedreven wordt door plicht.

De game, ontwikkeld door Aardman en DigixArt, laat spelers verschillende scènes verkennen die net zo goed uit een echt schilderij hadden kunnen komen, zoals te zien is in de nieuwste trailer. Met een unieke geschilderde stijl, is het verhaal van het spel; geïnspireerd op ware gebeurtenissen. Spelers kunnen twee kanten van een complexe historische gebeurtenis ervaren die hen confronteert met de realiteit van oorlog. Dit betekent ook de dramatische gevolgen onder ogen zien van de Eerste Wereldoorlog, zowel in de frontlinie als in de achterhoede, terwijl ze proberen menselijk te blijven voor degenen van wie ze houden.

Bron: Persbericht

© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page