top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Activision kondigt met Forsaken nieuw hoofdstuk van Destiny 2 aan


Destiny 2: Forsaken, de eerste grote uitbreiding van Destiny 2, is vanaf 4 september wereldwijd verkrijgbaar. Dat hebben Bungie, High Moon Studios en Activision bekend gemaakt. Destiny 2: Forsaken is beschikbaar als download voor PC, PS4 en Xbox One. De PC-versie van de uitbreiding is exclusief verkrijgbaar via Battle.net, Blizzard Entertainment’s online-gaming platform.

Met twee geheel nieuwe bestemmingen om te ontdekken en nieuwe wapens, uitrustingen en Supers om te verzamelen, neemt Forsaken spelers mee op avontuur naar de wilde grenzen van ons zonnestelsel, waar de scheidslijnen tussen gerechtigheid en wraak vervaagd zijn. Ook biedt Forsaken een volledig nieuwe competitieve en collaboratieve end-game activiteit, genaamd Gambit. Gambit, een primeur voor Destiny, biedt een nieuwe, hybride 4v4 modus die PvE en PvP samenvoegt in een meeslepende strijd. Deze geheel nieuwe manier om Destiny 2 te spelen biedt iets voor alle type gamers, met competitieve uitdagende elementen van PvP-gameplay en de naadloze aansluiting van coöperatieve- en onvoorspelbare elementen van PvE. Deze nieuwe modus is voor het eerst speelbaar tijdens E3 2018 van 12 t/m 14 juni in het Los Angeles Convention Center.


Na Jaren van strijd is de Reef vervallen tot een gebied van totale anarchie. Spelers onderzoeken de recente onrust, verkennen nieuwe regio’s, ontdekken nieuwe krachten en verdienen krachtige wapens. Voortbouwend op de meest gevraagde behoefte aan een betekenisvolle en lonende engame ervaring, biedt Destiny 2 de Dreaming City. Vol geheimen om te ontdekken en bazen om te verslaan, biedt deze bestemming ook een geheel nieuwe raid, in eerste instantie ontworpen ter ondersteuning van de endgame content. Rond de lancering van Forsaken worden ook langverwachte veranderingen en functies ingevoerd voor alle spelers van Destiny 2, zoals een nieuw wapen slot systeem, Random Rolls, verbeteringen aan het mods systeem en talloze andere verbeteringen die het spel nog leuker moeten maken.

Destiny 2: Forsaken is verkrijgbaar als losse uitbreiding, inclusief een Annual Pass-bundel of als Digital Deluxe editie met premium digitale content voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox One x en PC, exclusief via Battle.net. Bij de lancering ontvangen PlayStation-gamers toegang tot tijdelijk exclusieve content*: een strike, één uitrusting-set per klasse, een nieuw schip en exotische wapens. Bij de lancering van Destiny 2: Forsaken zullen de eerder uitgebrachte exclusieve aanbiedingen van Destiny 2 beschikbaar worden gemaakt voor alle platforms.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page