top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Code Vein komt eind september


Bandai Namco Entertainment Europe kondigt de Code Vein standard en collector editions aan voor Xbox One en PS4, samen met een digital edition voor Steam en andere distributeurs. Ook de releasedatum werd aangekondigd: op 28 september kunnen we met het spel aan de slag.

De collector’s edition bevat het basisspel voor PS4 of Xbox One en een exclusief beeld van Mia Karnstein, een van de hoofdpersonages van de game. Met een grootte van 17cm maakt het beeld van Mia indruk met haar dodelijke Blood Veil. De collector’s edition bevat ook digitale content, met toegang tot de originele soundtrack, een digitaal artbook en een in-game aanpassingsset: de onverzadigbare bloeddorst van alle personages.

Daarnaast ontvangen spelers die de game pre-orderen bij de deelnemende winkels drie wapens van Bandai Namco’s succesvolle IP God Eater. Ze ontvangen ook toegang tot de speciale blood veil ‘Venous Claw’, die het korte bereik compenseert met krachtige vaardigheden voor gevechten dichtbij. Tot slot worden ze beloond met de accessoireset met communicatiestempels voor multiplayer, aanpassingselementen voor een nieuwe unieke look en ‘Harbinger’, een bloedcode met speciale kenmerken voor de eigenaars.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page