top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Team Sonic Racing scheurt deze winter naar je toe


Sonic-fans, opgelet! Vandaag onthulde SEGA de gloednieuwe racegame Team Sonic Racing. Deze game van Sumo Digital combineert de beste elementen van razendsnelle arcade-races met unieke mogelijkheden om voertuigen aan te passen. Sonic-fans kunnen solo spelen, samenwerken met vrienden in teams of het tegen elkaar opnemen in superspannende races door het hele Sonic-universum. Team Sonic Racing verschijnt voor PC, PS4, Xbox One en Switch.

Om de aankondiging te vieren, heeft SEGA een nieuwe trailer onthuld die fans een idee geeft van wat ze komende winter kunnen verwachten.

In Team Sonic Racing scheuren fans als Sonic, Shadow, Tails en andere beroemde personages over de levendige circuits van het Sonic-universum. Speel solo of met maximaal twaalf coureurs online in verschillende spannende spelstanden voor één of meer spelers, waaronder Grand Prix, Time Trial, Team Adventure en meer. Met unieke personagetypes, spelstanden en auto-aanpassingsmogelijkheden, combineert Team Sonic Racing de beste elementen van racegames.

Bron: Persbericht

© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page