top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Frankrijk wint WK 2018 (volgens FIFA 18)


Het FIFA Wereldkampioenschap 2018 komt naar FIFA 18 en met behulp van deze nieuwe content, die zopas verscheen, voorspelt EA SPORTS wie de beroemde wereldbeker mee naar huis zal nemen.

België eindigt als vierde

Na een spannende groepsfase waarin underdogs als Egypte, IJsland en Mexico het niet wisten te halen, waren het vooral de Europese landen die het toernooi in latere fases domineerden. Frankrijk wist België met 2-1 te verslaan in de eerste halve finale, terwijl regerend kampioen Duitsland afrekende met de winnaar van 2010: Spanje. Duitsland won de wedstrijd met 3-1 en plaatste zich daarmee voor hun tweede achtereenvolgende WK-finale.

De finale was een gespannen krachtsverhouding tussen Duitsland en Frankrijk, dat uiteindelijk resulteerde in een strafschoppenserie waarin Frankrijk de betere was. België verliest de troostfinale van Duitsland. Verder voorspelt EA Sports dat Antoine Griezmann (Frankrijk) en Isco (Spanje) gezamenlijk de topscoorderslijst van het toernooi zullen aanvoeren. De keeper van Spanje, David de Gea, wint de Gouden Handschoen voor zijn prestaties tussen de doelpalen.

Fans die geïnteresseerd zijn en meer willen leren over deze EA SPORTS-voorspelling kunnen via deze blog meer lezen. Voor alle details rondom de FIFA Word Cup Russia-update voor FIFA 18, ga je naar deze pagina.

Bron: Persbericht

© Game4Me

#EA #FIFA18 #DLC

bottom of page