top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Rainbow Six Siege - Onthulling Operation Para Bellum & eSports updates


Alle details zijn bekend betreffende Operation Para Bellum, één van de grootste content updates tot nu toe voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Operation Para Bellum introduceert twee nieuwe verdedigende operators, Alibi & Maestro, samen met een gloednieuwe map, Villa, gelegen in het Italiaanse platteland. Het tweede seizoen van Year 3 brengt ook wat vernieuwingen met zich mee, waaronder een nieuwe intel gadget, snelheidsaanpassingen voor operators, meerdere gameplay-verbeteringen en de gloednieuwe Pick & Ban-setting. Deze feature verandert de manier waarop spelers multiplayer spelen. Operation Para Bellum is beschikbaar in juni.

In Operation Para Bellum sluiten twee Italiaanse G.I.S. Operators zich aan bij team Rainbow. Ditmaal is het speelterrein een luxueuze Toscaanse villa, inmiddels al de twintigste map in Rainbow Six Siege. De villa is eigendom van de Vinciguerra, een gevaarlijke misdaadfamilie gekend voor hun smokkelarij. Dit huis is hun schuilplaats waar ze hun rijkelijke levensstijl aanhouden en zeldzame kunstwerken verzamelen. Spelers betreden de villa op een specifiek moment: de Vinciguerras waren haastig documenten aan het verbranden en hun bezittingen aan het transportereren, net voor de grote inval. Maar ze kregen te horen van Operation Para Bellum en zijn toen haastig gevlucht, waardoor alles in een puinhoop is achtergelaten en er belangrijke informatie voor het rapen ligt.

eSports – Pro League Season 7 Finals, Pro League Season 8 en de Six Major Paris

In de Tom Clancy’s Rainbow Six® Pro League Season 7 Finales is Team Liquid tot kampioen gekroond. Onder leiding van de indrukwekkende André 'Nesk' Oliveira versloeg de Braziliaanse selectie de huidige wereldkampioen PENTA Sports in een epische Grand Final. De finale vond plaats in het Harrah’s Resort Atlantic City Hotel & Casino. De Season 7 Finales verzamelde de beste acht teams wereldwijd.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page