top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Fumikage, Eijiro en Kyoka voegen zich bij het avontuur in My Hero One’s Justice


Meer personages zijn vandaag bevestigd door Bandai Namco Entertainment Europe. Fumikae, Eijiro en Kyoka zijn toegevoegd aan de line-up van My Hero One's Justice. Deze game staat dit jaar gepland voor release op PC, PS4, Xbox One en Switch.

Een van de sterkste studenten van klas 1-A is Fumikage. Zijn vaardigheid is Dark Shadow, waardoor hij de gastheer wordt van een levende schaduw die hij kan verwezenlijken vanuit zijn lichaam. Fumikage kan het gebruiken als een pak of harnas tijdens gevechten. Deze vaardigheid is extreem krachtig maar heeft een enorm nadeel; hij moet vechten om gefocust te blijven en de controle niet te verliezen, anders zal hij anderen in zijn omgeving verwonden.

Eijiro is een goedhartige student die ervan droomt om een onverschrokken held te worden net als zijn idool Crimson Riot. Eijiro's vaardigheid geeft hem de kracht om ieder deel van zijn lichaam te verharden en te scherpen. Het vermogen beschermt hem niet alleen van fysieke aanvallen, maar verbetert ook zijn kracht.

Kyoka, ook student aan de U.A High School, heeft een grote interesse in muziek, vooral in rock. Ze heeft de vaardigheid van haar moeder geërfd, waardoor ze met de aansluitingen die aan haar oorlellen hangen het geluid van haar hartslag erin kan kanaliseren. De geluidsgolven van haar kracht kunnen grote vernietiging veroorzaken, ze is dan ook in staat om tijdens een gevecht de oortjes te gebruiken als zwepen.

Bron: Persbericht

© Game4Me

#MyHeroOnesJustice #BandaiNamcoEntertainmentEurope #Actie

bottom of page