top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding en gratis updates Middle-earth: Shadow of War vanaf v


Warner Bros. IE heeft vandaag de Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding vrijgegeven voor Middle-earth: Shadow of War. Met deze DLC kruipen spelers in de huid van Baranor, de kapitein van Minas Ithil, die is ontsnapt aan de ondergang van de gevallen stad. Spelers kunnen voor het eerst een menselijk leger aansturen om een nieuwe orkbedreiging in het oosten te bestrijden. Ze kunnen gebruik maken van nieuwe vaardigheden en uitrusting om het ruige woestijngebied van Lithlad te overleven, waar de ontzagwekkende Shindrâm-vesting van de Marauders gevestigd is. De verhaaluitbreiding Desolation of Mordor bevat de volgende content:

Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding

  • Speel als Baranor, de kapitein van Minas Ithil, die is ontsnapt aan de ondergang van de stad, in een nieuwe verhaaluitbreiding waarin spelers een menselijk leger moeten aansturen om een nieuwe orkbedreiging in het oosten te bestrijden.

  • Verenig met Torvin, de dwergen jager, om krachtige nieuwe gevechtsuitrusting te maken, inclusief schild, pantserhandschoen, enterhaak en vlieger.

  • Huur moordenaars in om een menselijk leger te bouwen en neem het nieuwe woestijngebied van Lithlad in, het hol van de Were-Wyrms.

  • Volbreng een reeks nieuwe missies en breng de ontzagwekkende Shindrâm-vesting van de Marauders ten val.

  • Vecht om te overleven in Mordor als mens zonder de kracht van de Ring of een geest om aan de dood te ontsnappen, in een nieuwe rogue-achtige campagne modus.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page