top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De officiële videogames van de Tour de France 2018 tonen zich in nieuwe screenshots


De officiële videogames van de Tour de France 2018 verschijnen dit jaar op 28 juni voor PC, PS4 en Xbox One. Vandaag werden de eerste screenshots onthuld. Tour de France 2018 In Tour de France 2018 op consoles, kun je als de grootste wielrenhelden de officiële route van Le Tour 2018 volgen! Beleef alle intensiteit van deze legendarische race, waarin je moet aanvallen, de beste banen moet kiezen en de beste racetactieken moet uitvoeren om je team naar de overwinning te leiden en de mythische gele trui te verdienen!

Dit jaar kunnen spelers genieten van de geheel nieuwe spelstand Pro Leader. Hierin creëer je je eigen wielrenner, die je naar de top moet brengen door elk seizoen nieuwe doelstellingen te halen en meer verantwoordelijkheden te dragen. Het simulatie-aspect van de game gaat nog dieper dankzij het nieuwe Team Progression-systeem, een verbeterd Fitness Peak-systeem voor je renners en de agressievere en realistischere AI, waardoor de sprints en uitbraken dit jaar spannender dan ooit worden. Naast de nieuwe officiële route van Le Tour 2018, kun je bewijzen wat je waard bent tijdens nieuwe races en klassiekers, zoals het mythische Parijs-Roubaix.

Pro Cycling Manager 2018 In Pro Cycling Manager 2018 op pc stap je in de huid van een sportmanager om je professionele wielerploeg door een uitdagend 2018-seizoen te leiden. Je ploeg neemt deel aan meer dan 200 races en 500 etappes van over de hele wereld, inclusief beroemde tours als La Vuelta en de iconische Tour de France. Het is aan jou om alle beslissingen voor je team te nemen: het inhuren van de beste wielrenners en het beste personeel, contractonderhandelingen, sponsoring, raceplanning, training... Tijdens de races moet je de beste tactieken kiezen om je renners naar de overwinning te leiden. Speel solo of online multiplayer in competities of clans met maximaal 16 spelers en laat iedereen zien wie de beste wielrenmanager is!

Je manager-skills worden dit jaar nog verder op de proef gesteld met het nieuwe systeem voor contracten en onderhandelingen in de Career-stand, waarbij je een diepe duik maakt in de wereld van sponsors, transfers en nieuwe rekruteringsmechanismen. In de Pro Cyclist-stand kun je dit jaar je voordeel doen met een dieper progressiesysteem, met meer mogelijkheden dan ooit om je fietser te bouwen en personaliseren. Dit keer krijgen wielrenners aan het begin van hun carrière niet één maar twee specialisaties – een primaire en een secundaire! De races zelf zijn spannender en meeslepender dan ooit dankzij vele verbeteringen, waaronder grotere ontsnappingen en meer realistische en agressieve AI tijdens sprints.

Bron: Persbericht

© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page