top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Trailer Red Dead Redemption 2 is er!


Amerika, 1899. Het einde van het Wilde Westen-tijdperk is begonnen, wanneer de heren van de wet de jacht openen op de laatste overgebleven criminele bendes. Zij die niet bezwijken of zich overgeven, worden gedood.

Nadat een overval flink misgaat in de westelijke stad Blackwater, zijn Arthur Morgan en de Van der Linde-bende gedwongen te vluchten. Met federale agenten en de beste premiejagers van het land op hun hielen, moet de bende zich, rovend, stelend en vechtend een weg banen door het ruige hart van Amerika om te overleven. Wanneer de interne verdeeldheid de bende uit elkaar dreigt te drijven, moet Arthur een keuze maken tussen zijn eigen idealen en zijn loyaliteit aan de bende die hem heeft grootgebracht.

Red Dead Redemption 2 is de nieuwste game van de makers van Grand Theft Auto V en de sequel van Red Dead Redemption. Red Dead Redemption 2 is een episch verhaal over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk. De game is vanaf 26 oktober beschikbaar voor PS4 en Xbox One.

Bron: Persbericht

© Game4Me

bottom of page