• Game4Me

Ontdek de Journey en World Structure in de nieuwe Outriders video

Square Enix heeft vandaag nieuwe informatie en gameplay-beelden onthuld van Outriders, de komende RPG-shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter Sleeping Dogs en Just Cause.


De “Journey and Structure”-feature biedt een diepgaande blik op de campaign, side-quests, je metgezellen en het reissysteem inOUTRIDERS. Daarnaast onthult de video enkele nieuwe omgevingen en soorten vijanden.

Outriders is een gigantische ervaring, niet alleen wat betreft de uren gameplay die de game heeft te bieden, maar ook wat betreft de afstanden die je in de loop van het duistere sci-fi-verhaal overbrugt. De campaign voert je op een epische reis over Enoch, een woeste wereld waarin al het leven op mysterieuze wijze een hyper-evolutie is ondergaan om de mensheid van het planeetoppervlak te vegen. Je leeft niet alleen tussen de mensen en geheimen van een mensenkolonie maar reist vanaf daar ook naar de verre uithoeken van de planeet, inclusief mysterieuze jungles en meedogenloze woestijnen. Daarbij verwerf je verbluffende krachten en doe je ontdekkingen die alles zullen veranderen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now