• Game4Me

Marvel's Avengers bevestigd voor PS5 en Xbox Series X

Square Enix heeft aangekondigd dat Marvel’s Avengers beschikbaar komt voor PS5 en Xbox Series X wanneer deze next-gen consoles rond de feestdagen van 2020 verschijnen. 


Spelers die een versie van de game voor de huidige generatie consoles bezitten, krijgen zonder extra kosten een upgrade naar de next-gen-versie. Dit geldt voor spelers die upgraden van PS4 naar PS5 of van Xbox One naar Xbox Series X. Spelers kunnen ook hun save-bestanden verplaatsen naar de next-gen-consoles, inclusief hun spelerprofielen en vorderingen, zodat ze op de nieuwe consoles verder kunnen spelen vanaf het punt waar ze waren gebleven. Daarnaast maakt de ondersteuning van cross-gen play het mogelijk dat PS5-spelers kunnen samenspelen met vrienden die op de PS4 spelen, terwijl Xbox Series X-spelers kunnen samenspelen met hun vrienden die op een Xbox One spelen. 

Marvel’s Avengers zal er verbluffend fraai uitzien en heerlijk spelen op de next-gen-systemen, onder meer dankzij extreem snelle laadtijden, hogere resolutie en natuurgetrouwheid, verbeterde textures en pantserbeschadigingen, en ray tracing. Op PS5 kunnen spelers genieten van een ononderbroken, dynamische ervaring, die optimaal gebruik maakt van de ultrasnelle SSD, de geavanceerde PS5 DualSense-haptics en ruimtelijke audio. PS5-spelers kunnen kiezen tussen de Enhanced Graphics Mode of High Framerate Mode om hun ervaring van de graphics op hun eigen voorkeur af te stemmen.

Binnenkort delen we specifieke details over de versies voor Xbox Series X, Stadia en pc.


Bron: Persbericht


© Game4Me

© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now