top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

DVD Review: Paw Patrol - Dino Rescue

Format: DVD Genre: Animatie Speelduur: +/- 6 X 15 minuten

Regisseur: Charles E. Bastien

Stemacteurs: Justin Paul Kelley, Kallan Holley, NL Stemmen: Christa Lips, Melise De Winter, ...

Beeld 1.78:1 Taal: DD 5.1 | Engels, 2.0 | Nederlands, Frans Ondertiteling: Nederlands

Label: Paramount Pictures - Dutch Filmworks


Het is weer Paw Patrol tijd! Paw Patrol is zonder twijfel één van de populairste animatiereeksen voor jonge kinderen, en na de gewone avonturen in Avonturenbaai van Chase, Sky, Zuma, Rocky en de anderen zagen ook de makers daar mogelijkheden om nieuwe wegen in te slaan. Onlangs bespraken we de avonturen van de superheldenpups (Mighty Pups) en nu beleven ze weer wat anders.


Paw Patrol is niet alleen een heel succesvolle tekenfilmreeks, het is ook een geldmachine voor Nickelodeon. Ook de speelgoedwinkels worden bij elke feestdag zoals bijvoorbeeld Sinterklaas leeggeroofd van Paw Patrol speelgoed. In dat opzicht zijn de beweegreden om nu dino's te introduceren bij Paw Patrol vooral commercieel. Maar, zo zien we als we de afleveringen van Dino Rescue bekijken, de afleveringen zijn ook heel leuk. Ze laten binnendonderen in de prehistorie en missies met dino's geven, laat de pups weer heel andere mogelijkheden verkennen om hun verhaaltjes te beleven.

Natuurlijk zijn dinosaurussen ook heel populair bij kinderen, dus ook daar is het een goede keuze, na de superkrachten van Mighty Pups. Een nieuwe basis, een nieuwe look voor de pups, een compleet nieuwe omgeving... Allemaal leuk voor nieuw speelgoed in de rekken te schuiven, maar het doelpubliek van jonge kinderen - waaronder mijn dochter - is er gek van. De makers weten hoe ze een goede animatiereeks kan maken voor kinderen en dat bewijzen ze ook weer met Dino Rescue.


De nieuwe reeks van Paw Patrol is alweer een schot in de roos. De dinosaurussen zijn een ideaal vehikel om Chase en co. nieuwe avonturen te laten beleven en zullen kinderen mateloos amuseren. Wees maar zeker dat wanneer de goedheilig man in december gaat komen, of wanneer een kind verjaart, Paw Patrol Dino Rescue-speelgoed op het lijstje staat!


7/10


© Game4Me

bottom of page