top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Suske en Wiske Junior #11 - Apenstreken


Reeks: Suske en Wiske Junior

Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

Pagina's: 32

ISBN: 9789002276552

Prijs: €7,99

Veel leuke, boeiende, nieuwe strips deze maand, maar ook aan de kleinste lezer is gedacht, door Standaard Uitgeverij. Suske en Wiske Junior is terug met een nieuw gag album. Altijd leuke grapjes voor de jongste striplezers. Zijn de capriolen van de twee kinderen nu ook leuk genoeg?


Een gag album is altijd wel leuk, al zijn er ook die minder tof zijn. Kijk maar naar het nieuwste Jommeke-album dat het deze keer als gag-album doet, maar niet slaagt in zijn opzet. De Suske en Wiske Junior strips zijn altijd tof geweest voor de kleinste striplezertjes, en ook dit gag-album is best fijn. Snelle, vlotte grapjes die kinderen snel door het album zullen doen bladeren maken de hoofdmoot van dit nieuwe stripje uit.

Hier en daar is er ook een minder grappig lolletje, maar dat is gelukkig allemaal héél erg beperkt. Het merendeel van de grapjes zijn geslaagd en hier en daar keren ook dingen terug, zoals de irritante Victor of het feit dat ze zich in superhelden verkleden en de stad 'redden'. Leuke rode draadjes die een gag album als deze een kleine meerwaarde geven.


De Suske en Wiske-strips voor adolescenten, Amoras voor de oudere lezers en Junior voor de kleinste striplezer: alle doelgroepen hebben hun Suske en Wiske-strip. Dit elfde nummer brengt alweer fijne grapjes voor kleine lezers.


7/10


© Game4Me

bottom of page