top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Game Over #22 - War*m? Dar*m


Reeks: Game Over

Uitgeverij: Dupuis

Pagina's: 48

ISBN : 9789031440948

Prijs: €7,99


Kid Paddle is een hilarisch stripfiguur en één van zijn favoriete hobby's is gamen, net als dat van jullie die de recensie hier aan het lezen zijn. Dus kunnen we haast niet anders dan ons licht laten schijnen op de nieuwe Game Over die sinds deze maand in de rekken ligt.


De formule van de Game Over-strips is welbekend. Het is en blijft een gag album met vooral met 1 paginalange grappen, en hier en daar eentje van twee pagina's. Ook nu is het alweer lollig te noemen. Elke keer wordt er de draak gestoken met iets anders, en deze keer is het onnozele manieren om in een videogame te sterven.

Gamers zullen het wel weten: dat kan heel frustrerend zijn. En moest je een gamer zijn die de doodsoorzaken meemaakt die we in deze gags zien, zou je wel héél gefrustreerd zijn. Gelukkig zijn het gewoon gags en de ene is al hilarischer als de andere. Sommige dingen maken we wel eens mee in games, sommigen niet, maar het is leuk om te zien hoe de tekenaar op creatieve manieren omgaat met sterven in games. Leuk gebracht, zonder tekst en dus vlot om door te bladeren.


Je kan maar op zoveel manieren sterven in een videogame. Althans, dat zou je denken. Toch vindt de tekenaar en schrijver van deze strip wel héél veel originele manieren. Lollig, zonder meer.


7/10


© Game4Meコメント


bottom of page