top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: De Drager #2 - De Stad van de Duizend Pijlen

Reeks: De Drager

Uitgeverij: Le Lombard

Pagina's: 56

ISBN: 9789064218880

Prijs: €8,50


De Drager is een stripreeks die een apocalyptisch event gebruikt om een wereld te creeëren die op niets lijkt van de onze. In De Drager is het een virus dat mensen verandert in mutanten met krachten of een afzichtelijk uiterlijk. Mensen en mutanten leven niet bepaald op goede voet samen en dat zorgt voor interessante verhalen


Het tweede nummer van De Drager begint meteen actievol met een stad die ingenomen wordt, De Drager die daarna arriveert en een spectaculaire dood. In dit tweede nummer wordt de Drager ook opgejaagd door De Jageres en ontwikkelt zich daar nog een interessant verhaal Het nummer weet deze keer verder te bouwen op de mysterieuze eieren die De Drager met zich euh.. meedraagt en krijgt dat nog een echt straffe twist.





We zien ook meer van de wereld in De Drager en keren terug naar zijn originele opdrachtgever en zien een wereld die zich wat overgeeft aan bacchanaal gedrag, waar de Snuffelaar zijn opdracht in heeft te vervullen. De Drager is geen avonturenstrip voor jonge lezers, maar een cool volwassen verhaal dat makkelijk zou omgevormd kunnen worden naar boeiende films of een televisieserie. Om maar te zeggen dat het tweede nummer van deze serie opnieuw sterk uit de hoek komt.


Het verhaal van De Dragen is razend interessant en komt in dit tweede nummer met enkele coole twists die de lezer niet echt ziet aankomen. Dat boeiende verhaal en de straffe tekeningen zorgen voor een een topnummer in een topreeks.


9/10


© Game4Me

bottom of page