top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Blu-ray Review: Wrong Place


Format: Blu-ray

Genre: Actie

Speelduur: +/- 98 minuten

Regisseur: Mike Burns

Acteurs: Bruce Willis, Ashley Greene, Michael Sirow, Texas Battle, ...

Beeld: 2.39:1

Taal: DTS-HD 5.1 | Engels Ondertiteling: Nederlands

Label: Dutch Filmworks


Bruce Willis maakt helaas geen nieuwe films meer. Na de diagnose van Afasie moeten we afscheid nemen van Willis als - de laatste jaren - B-film actieheld. Vaak ingetelefoneerde acteerprestaties in matige films, maar afasie had er dus iets mee te maken. Toch komen er nog afgewerkte projecten uit. Wrong Place is de nieuwste, maar niet de laatste, in het rijtje.


Wie een simpele B-actiefilm zoekt voor wat makkelijk vertier op een regenachtige vrijdagavond zit op de juiste plek. Dat is immers wat alle projecten van de laatste tien jaar met Bruce Willis zijn. Geen ingewikkeld verhaal dus, met Willis die als voormalig Sheriff Frank getuige is van een executie. Moordenaar wordt gepakt, maar de zoon ontsnapt, maar om met Frank af te rekenen, proberen ze zijn dochter als lokaas te gebruiken. De film is vooral een opeenstapeling van niet zo goede scènes, die helaas ook nog eens erg voorspelbaar zijn.

Nu is dat natuurlijk hetgeen je zou verwachten van een B-actiefilm, maar het mag soms wat meer zijn. Zeker als het één van Bruce Willis zijn vaarwel-projecten betreft. Toch slaagt Wrong Place er niet in om meer te doen. Matige dialogen wisselen voorspelbare momenten af en de actie is zo-zo. Toch is het helemaal wat je gaat verwachten als je een B-actiefilm zoekt. Wat trouwens heel voorspelbaar bleek, was de 'plottwist' dat Frank zijn dochter ook een vechtersbaas met haar vaders politiegenen bleek. De film weet niet te verrassen en is in zijn geheel erg matig, maar het is één van Bruce Willis' laatste. Dus kijken we toch nog met enig plezier.


Het had leuke geweest als Willis' laatste films allemaal straffe actiefilms waren, maar we moeten het met matige B-actiefilms doen. Willis bezig zien is gelukkig altijd nog ietwat leuk, dus laten we nog genieten zolang er nog afgewerkte projecten uitkomen.


5/10


© Game4Me

bottom of page