top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Blu-ray Review: The Flash - Seizoen 8


Format: Blu-ray

Genre: Actie

Speelduur: +/- 20 X 45 Minuten

Regisseur: Rachel Talalay, e.a.

Acteurs: Grant Gustin, Candice Patton, Jesse L. Martin, Danielle Nicolet, ...

Beeld: 2.39:1 Taal: DTS-HDMA | Engels, DD 5.1 | Frans, DD 2.0 | Duits

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels

Extra's: The DC Heroes: Path to Glory, The Flash: Standing the Test of Time, Deleted Scenes, Gag Reel

Label: Warner Home Video


Het Arrowverse loopt op zijn einde. Of het is eigenlijk al ten einde. Het achtste seizoen van The Flash ligt nu in de winkelrekken, maar het negende seizoen is net uitgezonden. Op die release is het nog even wachten. De laatste twee seizoenen dommelde The Flash wat in. Wordt het met de finish in zicht, terug wakker?


Het achtste seizoen van The Flash start alleszins met een knaller: een vijfdelige Armageddon verhaallijn waarin The Flash centraal staat. Niet als redder, maar als oorzaak van het einde ter tijden. Een alien, sterk vertolkt door Tony Curran, komt afrekenen met The Flash, maar Barry krijgt een kans om te bewijzen dat hij verkeerd is. Die vijfdelige reeks zet de toon voor een vrij sterk seizoen dat erg interessant is, maar bijwijlen alle kanten opgaat. Er is immers nog de verhaallijn van Iris haar tijdziekte, Nora en Bart die de toekomst veranderen, en het personage van Cisco dat vervangen wordt.

Dat laatste is een erg moeilijke opdracht. Cisco is één van de originele personages in de cast en werd geweldig vertolkt. Die chemie is moeilijk te vervangen, maar het personage van Chester P. Runk vult die schoenen meer dan degelijk. Hij wordt goed vertolkt en ook zijn chemie met bepaalde personages is prima. Veel klopt, aan dit voorlaatste seizoen van The Flash. Er zijn opnieuw meer interessante verhaallijnen en de rode draad is duidelijk, maar tegelijk helemaal niet voorspelbaar. Een upgrade tegenover de vorige twee seizoenen.


De vorige twee seizoenen waren degelijk, zonder meer, maar nu is het opnieuw een pak beter. Cisco wordt prima vervangen, het seizoen start met een geweldige vijfdelige reeks en het is opnieuw een pak boeiender. Dat belooft voor het laatste seizoen.


8/10


© Game4Me

Commenti


bottom of page