top of page

Blu-ray Review: Stargirl - Seizoe


Format: Blu-ray

Genre: Actie

Speelduur: +/- 13 X 40 Minuten

Regisseur: Lea Thompson, e.a.

Acteurs: Brec Bassinger, Luke Wilson, Amy Smart, Joel Mc Hale, ...

Beeld: 2.39:1 Taal: DD 5.1 | Engels DD 2.0 | Frans Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels

Extra's: Stripsey's Pal: Sportsmaster, Whatever Happened to...Eclipso??

Label: Warner Home Video


DC heeft héél veel superhelden en het Arrowverse heeft er velen geshowcased. Eén van de helden die een eigen reeks kreeg, was Stargirl. Al werd deze nooit écht bijgelsloten in het Arrowverse. Ondertussen is Stargirl wel aan zijn derde seizoen toe, maar het is wel meteen het laatste. Een geslaagd einde?


Dit laatste seizoen komt meteen met een gamechanger in het stadje van Blue Valley, want Starman is herrezen. Kan natuurlijk niet anders of dat heeft veel impact op het verhaal, maar toch is dat niet altijd voelbaar. Er wordt in het begin wat te weinig mee gedaan, maar eens de reeks hem een plaats geeft in het verhaal, boeit het wel. De relatie tussen Starman en Courtney komt wel niet bijster goed over. De chemie tussen Joel McHale en Brec Bassinger is niet je dat. Al kan dat ook komen omdat McHale niet de meest getalenteerde acteur is. Dat is althans ondergetekende zijn mening steeds geweest.

Als dé gamechanger van het seizoen niet goed overkomt, zit je natuurlijk met een probleem. Gelukkig weet het verhaal wel enkele richtingen te nemen die je als kijker geïnteresseerd houden. Een moordmysterie staat centraal, maar het verhaal blijft gelukkig niet te statisch. Er komen nog wel wat andere verhaallijntjes bij kijken en het gaat van hot naar her. Echter niet altijd op een slechte manier. Het seizoen is er wel eentje met pieken en dalen. Niet alles is even interessant en sommige dingen hangen rommelig aan mekaar, maar het weet dat hier en daar goed te maken. Toch hebben we het gevoel dat er met dit laatste seizoen méér gedaan kon worden.


Het derde seizoen van Stargirl komt met Starman met een gamechanger, maar weet het potentieel van dat verhaal niet helemaal te benutten. Je kan er meer mee doen, maar het gebeurd niet. Het verhaal boeit, maar komt soms wat rommelig over. Een laatste seizoen dat niet hélemaal overtuigt.


6/10


© Game4Me

Comments


bottom of page