top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Blu-ray Review: Paw Patrol - The Movie

Format: Blu-ray Genre: Animatie Speelduur: +/- 85 minuten

Regisseur: Cal Brunker

Stemacteurs: Tyler Perry, Kinsley Marshall, Ian Armitage, Lilly Bartlam, ...

Beeld: 2.39:1 Taal: Dolby Atmos | Engels D 5.1 | Frans, Nederlands Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans

Extra's: The New team and New Gizmo's, Sing aling with a new theme song lyric video

Label: Paramount Pictures


Paw Patrol is nu al héél lang, héél populair en de speelgoedwinkels liggen vol met dingen die kinderen willen. Nu en dan komt er eens een nieuwe versie uit, met dino's of racekarren en ligt daar ook weer speelgoed van in de winkel. Om maar te zeggen dat met Paw Patrol grof geld verdient wordt. Een bioscoopfilm lijkt daar dus een logisch gevolg van.


Een bioscoopfilm dus, en het verhaal brengt hen van avonturenbaai, naar avonturenstad. Een nieuwe omgeving om avonturen in te beleven en zelfs een nieuwe pup om te ontdekken! Heel wat nieuwe dingen dus. Het is dan ook een rasechte film, dus moeten de kijkertjes wel omvergeblazen worden. Wel... deze Paw Patrol-film is zelfs verrassend leuk voor ouders die meekijken, wat van de serie niet gezegd kan worden. De film ziét er ook gewoon een pak beter uit, waardoor je als iets oudere kijker beter de aandacht houdt, want laat ons eerlijk zijn; de serie ziet er niet geweldig goed geanimeerd uit. Maar het verhaal blijft natuurlijk simpel. De burgemeester is weer maar eens verkozen door humoristische omstandigheden en heeft grote plannen voor Adventure City, en wil het ook een hondenvrije stad maken waar katten de baas zijn.

Nu... het is allemaal vrij simpel en voor Paw Patrol is dat natuurlijk goed genoeg. Toch probeert men iets méér te doen met Chase, dat hij als jonge babypup gered werd in Avonturenstad, en daar opnieuw komen brengt angsten bij hem op. Je angsten overwinnen en vriendschap is een thema, maar het wordt er dunnetjes bijgegooid. Niet erg, we verwachten niets diepgaand. Maar het ziet er wel allemaal goed uit, en de film brengt heel wat nieuws met een nieuw hoofdkwartier, wagens en zelfs een pup. Uiteraard om weer allemaal nieuw speelgoed in de winkels te pompen die ouders handenvol geld kosten, maar het dient wel allemaal een doel in het verhaal. Paw Patrol: The Movie is daarmee zowaar een amusant filmpje.


Dat er een film kwam van Paw Patrol leek wel onvermijdelijk. De gigantische populariteit bij kinderen rook bij Nickelodeon als geld. Geld dat verdient zal worden door allerlei nieuw speelgoed te verkopen dat in de film verschijnt. Hey, het is de trieste economische realiteit. Maar het levert toch een fijn filmpje op.


7,5/10


© Game4Me


bottom of page