• Game4Me

Blu-ray Review: My Spy

Format: Blu-ray Genre: Actie, Komedie Speelduur: +/- 99 Minuten

Regisseur: Peter Segal

Acteurs: Dave Bautista, Chloe Coleman, Kristen Schaal, Ken Jeong, ...

Beeld : 2:39:1 Taal: DTS-HD 5.1 | Engels, Frans Ondertitels: Nederlands, Frans

Label: The Searchers


Worstelaars die een carrière maken in de filmindustrie, vaak als komisch acteurs, wordt een kleine gewoonte. Eentje die Dwayne 'The Rock' Johnson begon, maar hij werd gevolgd door John Cena, Paul 'Big Show, Wight maar ook door Dave Bautista. Die laatste lijkt het meest succes te hebben, na The Rock. Na Guardians of the Galaxy 1 en 2, Endgame en Stuber zit hij alweer in een komische zetel.


Deze keer geeft Bautista gestalte aan een erg goede CIA agent. Maar zelfs de besten kunnen fouten maken en hij maakt een fout die zijn carrière naar de afgrond drijft. Hij kan die goedmaken, met een heel gevaarlijk onderziek en er worden stokken in de wielen gestoken door... een kleine meid. Sophie ontdekt zijn identiteit en het kleine meisje zwijgt als hij haar opleid tot spionne. Het wordt dus een duofilm. Haast een live-action versie van Spies in Disguise, al verandert Bautista niet in een duif. Maar het wordt wel een komedie die zowal actiescènes als heel grappige scènes bevat. Een soort van Get Smart, maar dan met een klein meisje dat geen blad voor de mond neemt.

Niet geheel onlogisch, want Peter Segal regisseerde naast deze film ook Get Smart. Maar een film met een opvatting kan maar goed werken wanneer de chemie tussen de twee hoofdrolspelers goed zit. En dat zit erg goed. Bautista heeft zijn komische timing in andere films veelvuldig tentoon gespreid en doet dat opnieuw. Hij zit erg goed in de rol en de wisselwerking met Chloe Coleman zit strak. De jonge actrice speelt het brutaalje erg leuk en fris. Het 'odd couple' van deze film steelt de show wanneer het grappig is, maar ook de actie mag gezien worden. Een erg leuke, entertainende film die is wat veel komische spionagefilms proberen te zijn.


Dave Bautista mag zich nu echt een geslaagd komisch acteur noemen. De Marvel-films waren zijn grote doorbraak in het komisch genre en films als Stuber en nu My Spy bewijzen dat het geen toevalstreffers zijn. Een entertainende film die op geen enkel moment verveelt.


8/10


© Game4Me

© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now