top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Regression #14


Regression gaat vooruit! Sinds Graymercy en Molly in actie snelden, kent Regression een veel hoger tempo. Het verhaal was al erg goed, maar gaat nu nog harder en houdt je met de neus in de comic. Ontsnappen is op dit moment hun grootste zorgt.

De comic begint een beetje verwarrend, want opeens staan we met een bataljon soldaten en een oude vrouw in een soort hospitaal waar men ongeboren baby's wil hypnotiseren. Het is niet voor het einde van dit nummer dat we weten wie dit zijn en waar het om draait. Dit nummer gaat dus over het heden én de toekomst en maakt het verhaal interessanter.

Dat is een goede zet van de schrijver, maar ook in het heden valt een goed verhaal te rapen. Adrian, bezeten door Sutter zorgt voor een verrassend moment en dat zorgt voor spannende pagina's die helemaal om een ontsnapping draaien, met dramatische gevolgen. Of toch niet? Het toekomstbeeld zorgt voor extra spanning...

Regression gaat een versnelling hoger schakelen. Het verhaal neemt er een toekomstbeeld bij en dat maakt de comic veel boeiender dan voorheen, en het was al vrij boeiend. Uitkijken naar volgende maand!

.

8/10

© Game4Me

bottom of page