top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Skyward #9


Hoe het zou voelen om te kunnen zweven, zonder hulpmiddelen als een skydivetunnel, vragen we ons allemaal wel eens af. De enigen die het weten zijn astronauten. Maar wat als de zwaartekracht niet meer bestond? Wel, dan leefde we in de comic Skyward, die ondertussen aan zijn negende nummer zit.

Het vorige nummer leek het even alsof de werkers buiten de stad Willa bedrogen hadden, maar niets is minder waar. Barrow is hun gevangene en het wordt alsmaar duidelijk wat hun intenties zijn. Willa moet een kant kiezen, maar dat is makkelijk gezegd dan gedaan.

Het wordt immers duidelijk dat het Kansas-plan op de helling staat. Hoe dat komt verklappen we niet, maar de manier waarop de werkers buiten de stad invloed hebben op het verhaal is knap geschreven. Actie is afwezig in dit nummer, maar dat neemt niet weg dat het een goed nummer is waar veel in gebeurd en goed vooruitgaat. Een sterk nummer.

Skyward is zonder twijfel een knappe reeks en dat blijkt ook uit dit nummer. Het is ook niet onopgemerkt voorbij gegaan, want Sony heeft de rechten opgepikt om er een verfilming van te maken! Spannend.

8/10

© Game4Me

bottom of page