top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Murder Falcon #3


Murder Falcon is een héérlijke reeks gebleken. We krijgen deze week nog maar het derde nummer voorgeschoteld, maar qua art en verhaal en sfeer is het gewoon een enorm goede reeks. Jake trekt met zijn gitaar en de geweldig coole valk ten aanval. Maar wat nu?

In het vorige nummer zochten Jake en Murder Falcon versterking en dat vonden ze bij Johann. En deze week herhalen ze dat riedeltje. Je kan dat repetitief vinden, maar het is wle gewoon heel erg goed gedaan. We duiken even in het verleden van Jake en zien zo een pijnlijke gebeurtenis voorbij komen, maar desalniettemin komt daar hun volgend lid uit voort.

Enig puntje van kritiek is dat de personage misschien te makkelijk over bepaalde dingen heengaan, maar overall is het alweer een nummer dat spettert van het leesplezier. De nieuwe toevoeging aan het team krijgt enkele geweldige pagina's wanneer ze een nieuw groot beest te lijf gaat, maar daar is het niet mee opgelost. Dat bewijst de cliffhanger....

Murder Falcon is één van de meest geweldige reeksen van het moment. De manier waarop de reeks leesplezier weet op te wekken is fenomenaal en de coole art doet visueel zijn werk. Laat het volgende nummer maar komen!

9/10

© Game4Me

bottom of page