top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Mage The Hero Denied #14


Nummer 14 al voor Matt Wagner's Mage The Hero Denied verhaallijn. Wie goed kan tellen weet dat dit het voorlaatste nummer van de verhaallijn is, want The Hero Denied is een vijftiendelige reeks. Het moet dus vooruitgaan en vorig nummer ging het al vooruit. Bouwt dit op naar een episch slot?

Kevin en zijn dochter en Hugo en zijn moeder komen als duo's alsmaar dichter bij mekaar, maar het gevaar wordt er niet minder nijpend om. Beiden worden geconfronteerd met nieuwe, sterke vijanden en voor het eerst zien we het een tol vragen van de Pendragon. Kevin wordt vermoeid en hij krijgt het moeilijker.

Aan de andere kant wordt er verdeeldheid gezaaid onder de vijand. Zij hebben de Fisher King te pakken, maar niet iedereen is daar overtuigd van het feit dat ze de Fisher King te pakken hebben. Het is een gek figuur en hij zorgt wel voor wat grappige momenten, maar het is afwachten tot het laatste nummer om te weten hoe de vork nu echt in de steel zit.

Het veertiende nummer van Mage: The Hero Denied is een sterke aanzet naar het laatste nummer. Nieuwe gevaren van twee kanten, een cliffhanger, de Fisher King... het nummer heeft heel veel en is heel goed.

8,5/10

© Game4Me

bottom of page