top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Curse Words #18


Curse Words nam in november een maandje vrijaf, maar keert deze maand terug. De laatste keer zagen we hoe Wizard Ruby toonde wat hij deed met de mensen die hij deed verdwijnen, en hoe Jacques Zacques getraind werd om Wizord te verslaan.

En daar borduurt het eigenlijk gewoon op voort. Het opent met Margaret die van vorm wil veranderen. Waarom? Dat komen we later in het nummer te weten maar het is eigenlijk een flauwe reden én een flauwe afsluiter van het nummer. Is het dan niet goed? Ja en nee.

Het gedeelte rond Wizard, Ruby en Margaret is vrij saai, maar het deel rond Zacques is vrij.... grappig. Hij gaat een team samenstellen maar het zijn de figuren die hij opzoekt die het grappig maken en je jezelf maar moeilijk kan voorstellen dat dit 'team' Wizord zou aankunnen, maar dat zullen we dan wel zien.

Ondanks de grappige stukjes met Zacques is het toch een matig nummer van Curse Words. De gebeurtenissen rond Margaret kunnen niet overtuigen en van Wizord zien we maar bitter weinig. Hopelijk wordt het niveau volgende keer opgepikt.

6/10

© Game4Me

bottom of page