top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Bully Wars #4


Het nieuwe nummer van Bully Wars is gearriveerd! Skottie Young wist op korte tijd een toffe, nieuwe reeks neer te zetten. De drie nerds en hun basisschool pestkop die samen arriveren in het middelbaar en genoopt zijn samen te werken resulteerde in drie grappige en luchtige nummers.

Het vierde nummer dus, en wie de reeks volgt weet dat Spencer in het pak van de rat zit, dat de pestkoppen tijdens de Bully Wars en die zijn nu volop aan de gang. Edith en Ernie begeleiden Rufus en Spencer door de leegstaande middelbare school die omgevormd is tot een ware death trap.

Vooral het tekenwerk en de creativiteit rond de arena van Bully Wars en de gevaren die schuilen in de verlaten school zijn enorm knap. Zo groeit de reeks uit tot een fantasy/horror reeks met erg grappige inslag. En voor je het weet zit je aan het einde van dit nummer. Dat toont aan dat je een goede reeks te pakken hebt.

Bully Wars bewijst ook met zijn vierde nummer dat het een reeks is die je als lezer werkelijk kan verslinden. De reeks is grappig, leest heel erg vlot en de art is knap. Anderzijds is het natuurlijk niet erg diep, maar dat heeft deze reeks niet nodig.

7,5/10

© Game4Me

bottom of page