top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Regression #13


Regression is alweer terug met een kersvers nummer. Adrian lijkt helemaal verloren nu Sutter in zijn lichaam zit Het vorige nummer bracht aan het licht dat er méér mensen het slachtoffer van de Valgeroti zijn dan we dachten en dat zorgden voor een spannende twist.

Het nieuwe nummer is eentje die vrij immobiel is en daarmee bedoelen we natuurlijk dat zowel Molly als detective Graymercy in de handen van de Valgeroti zijn gevallen en geen kant meer uitkunnen. Vooral in Graymercy zijn ze geïnteresseerd en willen ze er letterlijk uit sleuren wie hij in een vorig leven was.

De revelaties rond Graymercy en Molly waren de hoeksteen van het vorige nummer dat de dynamiek moest veranderen, maar het lijkt toch vooral over Sutter te gaan, die ze bij de Valgeroti niet echt meer onder controle hebben, met als voorbeeld de scène met de hypnotiseur. Maar dat het nog spannend wordt lijkt zeker.

De Valgeroti lijken op dit moment de bovenhand te hebben en dat zorgt voor een iets trager verhaal dat zich focust op Sutter en hoe hij solo lijkt te gaan en waar ze geen controle meer over hebben. 13 is een ongeluksnummer, en dat blijkt in dit nummer voor bepaalde personages effectief zo te zijn.

7/10

© Game4Me

bottom of page