top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: MCMLXXV #3


MCMLXXV, of we noemen het vanaf nu 1975, begon erg sterk. De broeierige sfeer en het mysterie rond Pamela Evans werd goed geïntroduceerd en ook het tweede nummer was erg sterk, maar sloeg vrijwel meteen om qua toon. Hoe zet zich dat verder in dit derde nummer?

De dramatische gebeurtenis uit het tweede nummer heeft zijn gevolgen en Pamela krijgt langs alle kanten klappen. De reeks veranderde in sneltempo naar een monsterlijke fantasy comic, wat ook moest. Dit derde nummer is immers voorlopig het laatste. Dat afgerond verhaal krijgt een portie diepgang met een trip in het verleden.

Het toont ons wie Pamela is, waar ze vandaag komt en hoe ze terechtkwam in deze wereld. Het is misschien een beetje gehaast, maar wel gewoon goed uitgewerkt en het nummer zit boordevol, sterk uitgetekende, actie. Net als de vorige twee topnummers, is ook dit derde nummer absolute top.

MCMLXXV zit er voorlopig helemaal op en of er ooit een vervolg komt weet niemand. Maar deze drie nummers maken een prachtig drieluik dat op alle vlakken de perfectie benaderd. Een straffe prestatie.

9/10

© Game4Me

bottom of page