top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Shades of Magic: The Steel Prince #2


De Shades of Magic-boeken kregen er vorige maand een familielid bij met de comic-reeks bij Titan Comics. Het eerste nummer introduceerde ons tot de magische wereld van de reeks en kwam niet meteen indrukwekkend over.Eerder een rustige start om vermoedelijk later uit te pakken. Doet het dat?

De Prins werd gestraft, is in Verose terechtgekomen en in dit nummer komt er nog een personage ten tonele in Verose. Een gevaarlijke pirate die, wanneer ze met haar schip de Iron Grip aanmeert alles voor het zeggen heeft en gevreesd wordt door iedereen.

Een beter verhaal als vorige maand, maar echt indrukwekkend is het vooralsnog niet te noemen. Het tempo ligt traag, Het is allemaal wat te uitleggerig, maar het is wel vrij goed uitgewerkt als verhaal. Er zit meer potentieel in dan dit nummer toont en hopelijk komt het er snel uit.

Shades of Magic; The Steel Prince ligt qua verhaalkwaliteit nog niet dicht bij de boeken, maar weet niet te overtuigen. Het verhaal is wel degelijk, maar enige verrassing of het sterk neerzetten van personages zit er nog niet in. Hopelijk snel wel!

7/10

© Game4Me

bottom of page