top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Mage - The Hero Denied #13


Mage - The Hero Denied is één van de betere fantasy comics van het moment en met een gelimiteerde vijftiendelige oplage komt er natuurlijk vaart in het verhaal nu we aan het dertiende nummer zitten. Nu zat vaart er altijd al in, maar kan de comic dat ook op een overtuigende manier brengen?

Het verhaal speelt zich nog altijd in twee delen af: Kevin en zijn dochter die op zoek zijn naar Magda en Hugo en die laatste twee die proberen te ontsnappen uit de Umbra Sprite. De manier waarop Kevin naar zijn einddoel gaat voelt wat gehaast aan. Het is tof dat met de World Mage iemand uit Kevin's verleden opduikt, maar het voelt gehaast aan.

En dat geldt hetzelfde voor de manier waarop Kevin de top van de Umbra Sprite wil bereiken. Er wacht een grote uitdaging en hoewel het erg knap getekend is, is de manier waarop het gevecht is ontplooid... ietwat teleurstellend. Dat hadden we grootser verwacht.Maar Kevin is er nu wel, in de Umbra Sprite, dus hopelijk maken de komende twee nummers wat goed.

Mage - The Hero Denied lijkt wat te worstelen met de rush naar het eindpunt. Het dertiende nummer is alweer knap getekend en het deel van Hugo en Magda is interessant, maar de delen met Kevin voelen gehaast aan. Maar alles komt samen, dus we maken ons hopelijk op voor een geslaagde finale.

6/10

© Game4Me

bottom of page