top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Farmhand #5


Dat een landbouwer voer zou kunnen zijn voor een boeiende, interessante comic hadden we niet verwacht. Toch niet tot Rob Guillory's Farmhand een aantal maanden geleden zijn debuut maakte. Dat debuut werd gekenmerkt door de aparte dingen die geteeld worden op Jedidiah zijn boerderij, en dat verhaal gaat alsmaar verder...

In de opening van dit nummer krijgen we een sruk diepgang wanneer we terug in de tijd gaan en zien wat er gebeurde tijdens de experimenten van Jedidiah en zijn voormalige wetenschapster Thorne. Een interessante en verregaande evolutie die meteen het startpunt zijn voor de gebeurtenissen van deze week.

Er gebeurt van alles, met de verdwijning van Andrea, de burgemeestersverkiezing en een festival waar een varken wordt geslacht, maar alles wordt netjes teruggeleid naar een gebeurtenis die het verhaal in een nieuwe, vreemde richting duwt. Een interessante richting die het verhaal alleen maar beter maakt.

Farmhand is een echt goeie comic en brengt deze week een sterk nummer mee. Diepgang, nieuwe evoluties in het verhaal, een set-up voor de volgende nummers... De vijfde van Farmhand heeft het allemaal. We kijken al uit naar de volgende arc.

8/10

© Game4Me

bottom of page