top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: 13th Doctor #1


De dertiende Doctor is ondertussen een heel aantal afleveringen van start in haar eerste seizoen op de BBC, maar de comics moesten nog écht van start gaan. De preludes zijn voorbij, en vanaf afgelopen week heeft Jodie Whittakers' incarnatie een echte eigen comic.

Die comic heeft een enorm toffe visuele stijl op de cover, die verschilt van de stijl van het interieur, maar het is vooral het verhaal dat niet goed aanvoelt. Het idee op zich lijkt goed en er zijn interessante elementen, maar net zoals de echte televisieversie geraken we niet echt betrokken bij de personages.

De personages vinken de PC-vakjes iets te gelikt af en het gevoel bij de dertiende Doctor haar personage is dat het een kopie lijkt van een mix tussen Tennant en Smith, maar nog iets kinderlijker. Maar het verhaal is interessant en een multi-parter, dus wellicht is het interessant genoeg om verder te lezen. Maar de persona van The Doctor moet wel evolueren.

De Dertiende Doctor als personage kan alles behalve imponeren of een eerste goede comic indruk nalaten. Het verhaal doet dat wel, maar als de personage niet dringend een evolutie doormaken, zou de lezer wel eens kunnen afhaken.

6/10

© Game4Me

bottom of page