top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Comic Review: Bloodborne #6


De comic Bloodborne rond de ondertussen aantal jaren oude PS4 exclusieve game is een degelijke reeks geworden. Geen topper, maar een comic die de game supplementeert en een goed verhaaltje vertelt rond de monsters en de hunters.

En dat gaat rustig voort in dit zesde nummer van de reeks. Minder monsters, minder vechten, maar meer achtergrondverhaal. En dan vooral het verhaal rond de 'Healing Church'. We zien een pastoor en een man van de wetenschap elkaar ontmoeten in niets minder dan het riool en wat volgt is een interessante dialoog.

Die dialoog zet de twee personages goed neer en samen willen ze een genezing zoeken voor wat gaande is. Maar het is Bloodborne, en dus is het verhaal niet rechtlijnig. Er zitten een paar aardige twists en turns in die zorgen voor een heuse cliffhanger...

Het zesde nummer van Bloodborne is degelijk, zonder echt top te zijn. Een beetje zoals de volledige reeks. Een interessant verhaal rond de Healing Church brengt een degelijke comic, maar ook dit kan de reeks niet naar een hoger niveau verheffen. Maar voor de fans van de game blijft het een interessante comic.

7/10

© Game4Me

bottom of page